Online konsultation

Hvis ikke du er tilmeldt Online konsultation, skal du først oprettes som bruger. 
Dette gør du første gang du benytter systemet.
Klik på linket til øverst til højre "Kontakt Lægen Online" og følger vejledningen på skærmen.

Du kan også med fordel bruge Min Læge Appen. Super god og let at bruge. 

Emailkonsultation

Når du vil kontakte os online eller se hvad der ligger af beskeder fra din læge skal du anvende dit CPRnr og den adgangskode du selv har valgt ved oprettelsen, for at komme ind på din personlige sikre side, hvor andre ikke har adgang. Du kan til enhver tid ændre dine personlige data. 
På hjemmesiden kan du læse den post du har sendt til og modtaget fra lægen. 
Hvis du vil oprette en besked til lægen, bestille medicin eller bestille en konsultation skal du klikke på "Kontakt lægen Online" øverst til højre.
Beskeder til lægen vil modtages direkte i lægens journalsystem under dit cpr-nummer. Herfra kan lægen sende det svar direkte til dig. 
Da der kan gå op til 5 dage inden du får et svar på et spørgsmål stillet til lægen, er det vigtigt at du ikke sender beskeder om akutte problemer.

Medicin

Du kan også bestille medicin over nettet. Via medicinbestilling kan du bestille det der er registreret som fast medicin. Sovemedicin og smertestillende medicin skal altid bestilles via personlig konsultation hos lægen. Brug evt appen Medicinkortet.

Anmodning om tid

Du kan i tidsbestillingsmodulet se de ledige tider. Vær opmærksom på at ringe og bestille tid hvis det drejer sig om Attester, børneundersøgelser eller graviditetsundersøgelser. Der er der nemlig brug for at sætte mere tid af.

Bekræftelse / kvittering

Hver gang du sender en mail vil du modtage en email hvor det bekræftes at lægen har modtaget din anmodning.